Om anderen te kunnen bewegen

Ren jij met onze cliënten de MudMasters FamilyRun 2019? Ons doel is om tot volgend jaar september verschillende initiatieven te ontplooien op het gebied van een gezonde levensstijl. We willen graag dit jaar meer aandacht besteden aan gezonde voeding en meer beweging en daarvoor hebben we jullie nodig!

Gaan jullie de uitdaging aan om met ons te koken en/of samen te sporten? En halen we dan samen die eindstreep bij de MudMasters?


Hier doen we het voor!

Waarom?
Wij zijn van mening dat er meer aandacht mag zijn voor gezond leven en bewegen.

Wie bereiken wij?
Onze doelgroep bestaat uit mensen vanaf 18 jaar tot 80 jaar die om wat voor reden dan ook op dit moment geen (on)betaald werk kunnen doen. Dit kan zijn wegens een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking.
Bij ons leren ze om weer bezig te zijn, structuur te hebben in hun dag en leren ze vaardigheden die ze nodig hebben om weer aan het werk te kunnen.

Vaak is het zo dat onze doelgroep weinig financiële middelen heeft waardoor een gezonde maaltijd al snel vervangen wordt door een goedkopere ongezonde maaltijd. Beweging wordt vaak ook niet gedaan omdat veel cliënten dan gelijk denken aan de sportschool waar ze geen geld voor hebben.