Patrick Wittebrood Team Beursvloer Harderwijk

Patrick Wittebrood, eigenaar Wittebrood Gerechtsdeurwaarders, maakt sinds 2016 deel uit van het Team Beursvloer van de Harderwijkse Uitdaging.

Wittebrood Gerechtsdeurwaarders is Partner van de Harderwijkse Uitdaging.

Ruim 18 jaar is Patrick als gedreven en ambitieuze specialist werkzaam in de incasso- en de gerechtsdeurwaardersbranche. Onder de naam Wittebrood De Gerechtsdeurwaarder B.V. in Harderwijk startte hij op 1 maart 2014 als zelfstandig gerechtsdeurwaarder. Inmiddels zijn meerdere  gerechtsdeurwaarders, juristen en incassospecialisten aan zijn kantoor verbonden. Met plezier, passie, kennis en bevlogenheid worden door Wittebrood Gerechtsdeurwaarders dagelijks uiteenlopende werkzaamheden verricht.

"Is sociaal incasseren mogelijk? Wij denken van wel. Ons kantoor heeft een nieuwe werkwijze van incasseren ontwikkeld. Wij leveren maatwerk en zijn in staat om schuldenaren te helpen daar waar het kan, en wij wijzen de schuldenaren op de verplichtingen daar waar het moet. Er is in de regio een jungle van instanties. Schuldenaren weten vaak niet bij welke instanties zij bij specifieke situaties moeten zijn."

Met de vele contacten in de regio denk aan beschermingsbewindvoerderskantoren, schuldhulpinstanties, gemeente, sociale instellingen, advocaten en ondernemers kunnen wij het verschil maken. Wij zijn in staat om vroegtijdig problemen te signaleren, op te pakken en schuldenaren naar de juiste instanties door te verwijzen. Ons kantoor draagt daarmee maatschappelijk bij in de regio.

Ons kantoor is al vele jaren verbonden aan de Beursvloer. In een relaxed sfeer wordt op de Beursvloer vele matches gemaakt. Het gaat hier juist niet om geld, maar om elkaar te helpen. Dit past precies in onze visie van incasseren.

Zien wij u ook bij de volgende Beursvloer?