Gratis workshop

Stichtingen, verenigingen en maatschappelijke organisaties kunnen dit jaar gratis deelnemen aan een van de drie workshops, die team Beursvloer Harderwijk organiseert over succesvol zakendoen met het bedrijfsleven. De doelstelling is te komen tot een glasheldere, aansprekende pitch (aanvraag met filmpje), waarmee het bedrijfsleven wordt uitgedaagd om een bijdrage te leveren in menskracht, materialen, kennis of kunde.

'Succesvol zakendoen met het bedrijfsleven'

Op 27 mei 2019 organiseerde team Beursvloer de gratis workshop ‘Succesvol zakendoen met het bedrijfsleven’.

Workshop Succesvol zakendoen met het bedrijfsleven

Nieuws

Succesvol zakendoen met het bedrijfsleven

Succesvol zakendoen met het bedrijfsleven: leren pitchen

Beursvloer maatschappelijke waarde 68000

Beursvloer Harderwijk levert € 68.000 aan maatschappelijke betrokkenheid op

Elevator pitch

Maak uw boodschap kort en krachtig

Team Beursvloer

"Maatschappelijk betrokken zijn is lastig op waarde te schatten. Hoe mooi is het om uw kennis, ervaring of middelen in te kunnen zetten om mensen of organisaties te helpen? Als gerechtsdeurwaarder help ik u uw inzet in geld uit te drukken, zodat duidelijk wordt wat het bedrijfsleven regionaal betekent."

Patrick Wittebrood

Beursvloer Harderwijk

Bedrijven dragen graag hun steentje bij aan de maatschappij. Vaak wordt door stichtingen en organisaties een financiële bijdrage gevraagd. Beursvloer Harderwijk laat zien dat het anders kan. Het is hét evenement waar het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in Harderwijk elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid.

Matchen
Doel van de beurs is ‘matchen’: wat de een biedt, is voor de ander een wens. Matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit.

Via de Beursvloer brengt de Harderwijkse Uitdaging twee werelden samen. Ondernemers krijgen de kans om hun maatschappelijke betrokkenheid te vergroten en maatschappelijke partijen om ondernemender te worden. Dit alles doen we met gesloten beurzen.

Do's and dont's Beursvloer

Aanmelden