Workshop: Voorbereiding op de Beursvloer Harderwijk

Zet alvast in uw agenda!

Datum: woensdag 27 mei 2020
Tijd: 19.00 - 21.30 uur
Let op: de workshop is online (webinar)


Ter voorbereiding op de Beursvloer Harderwijk organiseren wij op 27 mei a.s. van 19.00 - 21.30 uur een workshop in samenwerking met enkele kopstukken uit het bedrijfsleven. Deze workshop is speciaal bedoeld om stichtingen, verenigingen en organisaties maximaal te laten profiteren van de Beursvloer.

Doet u voor het eerst mee aan de Beursvloer Harderwijk? Meld u dan vooral aan voor deze workshop. Zo weet u wat u kunt verwachten, hoe het eraan toegaat en hoe u zich kunt presenteren.

Aanmelden
Aanmelden voor de workshop kan bij Judy van den Berg (Zorgdat) e-mail: judyvandenberg@zorgdat.nl of Esther Rozeboom (Harderwijkse Uitdaging), e-mail: esther@harderwijkseuitdaging.nl.

Nieuws

Nieuwe voorzitter Beursvloer Harderwijk

Nieuwe voorzitter Beursvloer Harderwijk

Beursvloer Harderwijk 2020

Beursvloer Harderwijk 2020

Beursvloer Harderwijk Harderwijkse Uitdaging

Online workshop als voorbereiding op Beursvloer Harderwijk

"Maatschappelijk betrokken zijn is lastig op waarde te schatten. Hoe mooi is het om uw kennis, ervaring of middelen in te kunnen zetten om mensen of organisaties te helpen? Als gerechtsdeurwaarder help ik u uw inzet in geld uit te drukken, zodat duidelijk wordt wat het bedrijfsleven regionaal betekent."

Patrick Wittebrood

Beursvloer Harderwijk

Bedrijven dragen graag hun steentje bij aan de maatschappij. Vaak wordt door stichtingen en organisaties een financiële bijdrage gevraagd. Beursvloer Harderwijk laat zien dat het anders kan. Het is hét evenement waar het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in Harderwijk elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid.

Matchen
Doel van de beurs is ‘matchen’: wat de een biedt, is voor de ander een wens. Matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit.

Via de Beursvloer brengt de Harderwijkse Uitdaging twee werelden samen. Ondernemers krijgen de kans om hun maatschappelijke betrokkenheid te vergroten en maatschappelijke partijen om ondernemender te worden. Dit alles doen we met gesloten beurzen.

Do's and dont's Beursvloer