Droom van Matthijs

Help jij mee de droom van Matthijs mogelijk te maken?

Als je anders dan anderen functioneert, dan kan het een uitdaging zijn om je plek te veroveren in de samenleving. Laat staan om werk te vinden dat je aankunt en dat bij je past.

Matthijs Schut hopte jarenlang van baan naar baan. Steeds moest hij zich weer aanpassen aan nieuwe situaties. Niet handig, vanwege zijn Asperger. Het gebrek aan toekomstperspectief maakte hem moedeloos.

En toen kwam corona. Matthijs werkte in het bedrijfsrestaurant in het Huis van de Stad. De coronamaatregelen schopten de structuur en duidelijkheid die hij zo nodig heeft compleet in de war. Hij kwam thuis te zitten, ging door een diep dal en voelde zich machteloos zo zonder toekomstperspectief.

Samen met zijn ouders kwam hij eindelijk tot de oplossing. Hij zou zijn eigen foodtruck openen.

Matthijs Schut droomt van zijn eigen foodtruck:

"Koken is wat ik goed kan en wat ik het liefste doe"

Als zelfstandig ondernemer kan Matthijs de regie voeren over zijn eigen leven en werk. Daarbij kan hij in alle vrijheid doen waar hij het beste in is: eten koken.

Matthijs heeft een gestructureerde werkomgeving nodig, maar vooral ook uitdaging. Die uitdaging creëert hij straks voor zichzelf, want Matthijs stelt hoge eisen aan zichzelf als kok. Hij wil zijn recepten blijven ontwikkelen en zijn klanten een heerlijke smaakbeleving voorschotelen.

De bedrijfsnaam heeft hij al bedacht. 'Stoked', Engels voor ‘wild enthousiast’. Want dat is-ie!

Maar hoe kan hij zijn droom realiseren?

Agenda

20 januari 2023
Brainstorm Harderwijkse Uitdaging (intern plus stakeholders)

15 februari 2023
Lunchsessie bedrijfsleven

Doe je mee?

Kijk welke pitch aansluit bij jouw mogelijkheden, kennis en kunde, of stuur een e-mail voor meer informatie naar esther@harderwijkseuitdaging.nl.

Deze bedrijven gingen je al voor

Meer zoals dit

Zegtekst interviewt Matthijs Harderwijkse Uitdaging

Zegtekst interviewt Matthijs over zijn foodtruck-droom