Social Impact Challenge

Social Impact Challenge stimuleert en vergroot de deelname van MKB-bedrijven aan innovatieve, maatschappelijke oplossingen. Deze bedrijven vinden het de normaalste zaak van de wereld om kansen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bijeenkomst 'Speciaal talent zoekt werkgever!'

Werken met mensen die om diverse oorzaken niet (volledig) kunnen deelnemen aan het arbeidsproces, vergt een creatieve manier van kijken, organiseren en doen. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt wordt de vraag hoe je deze verborgen talenten kunt inzetten binnen je eigen onderneming steeds relevanter.

Nieuws

Social Impact Experience Harderwijkse Uitdaging

Geslaagde Social Impact Experience zet speciaal talent in het zonnetje

Op dinsdag 15 oktober vond bij Careander de Social Impact Experience plaats. Het was een eerste kennismaking tussen het bedrijfsleven en de zogeheten speciale talenten. Tijdens een gezellige lunch praatten zij samen over wat werk voor hen betekent.

Mooie start Social Impact Challenge

Mooie start Social Impact Challenge

Een primeur voor Harderwijk, de bijeenkomst ‘Speciaal talent zoekt werkgever’ van de Social Impact Challenge. Op donderdag 27 juni gingen bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, overheid en onderwijs in de raadzaal van gemeente Harderwijk met elkaar in gesprek.