Pitches

Pilot spreekuur Stichting De Maretak Harderwijkse Uitdaging

Help De Maretak het gratis spreekuur over kanker en werk onder de aandacht te brengen

Stichting De Maretak start een pilot met een spreekuur over kanker en werk, speciaal erop gericht om mensen die de diagnose kanker hebben gekregen te informeren hoe je het beste in contact blijft met je werk en werkgever. 

Laatste Pluk Groente & Fruitbrigade Harderwijkse Uitdaging

Vrijwilligers gezocht om appels te plukken voor Voedselbanken

De Groente & Fruitbrigade zoekt vrijwilligers om appels te plukken die anders verloren gaan. De geplukte appels gaan naar de Voedselbanken, die te weinig fruit (en groente) kunnen aanbieden aan hun klanten.

Help Kinderen voor Duurzaamheid met veiling Harderwijkse Uitdaging

Gezocht: gastheer eerste Veiling Energietransitie Basisonderwijs Harderwijk-Hierden

Stichting Kinderen voor Duurzaamheid is op zoek naar een maatschappelijk betrokken ondernemer die gastheer wil zijn van de eerste Veiling Energietransitie Basisonderwijs Harderwijk-Hierden. 

Sinterklaas Mensen in Nood Harderwijke Uitdaging

Ook een feestelijke Sinterklaas voor gezinnen in financiële nood

Wie heeft een goed gevulde boodschappentas over voor gezinnen die dit jaar geen Sinterklaas kunnen vieren door financiële nood?

10 jaar Veluwe Games Harderwijkse Uitdaging

10 jaar Veluwegames wil extra mooi feestje zijn

De Veluwegames is de sportdag voor mensen die normaal gesproken buitenspel staan. Zij krijgen een onvergetelijke dag.

Stichting Thuishuis Harderwijk vervanging laptop pitch Harderwijkse Uitdaging

Stichting Thuishuis Harderwijk zoekt vervanging oude laptop

Stichting Thuishuis Harderwijk wil graag een vervanging voor de oude laptop van coördinator Natascha Kruger. Zij werkt nu met een 9 jaar oude laptop, die al tweedehands was toen ze hem kreeg. 

Pitch Stichting GA Harderwijk stichting

GA! Harderwijk zoekt procesbegeleider voor meer slagkracht

Het initiatief GA! Harderwijk zoekt een procesbegeleider die kan helpen om meer slagkracht te genereren op de uitvoering.

Pitch AZC Harderwijk naaimachines mondkapjes Harderwijkse Uitdaging

AZC Harderwijk zoekt naaimachines en katoen voor mondkapjes

In het AZC Harderwijk is er behoefte aan 2 naaimachines voor het maken van mondkapjes. Ook zit het asielzoekerscentrum verlegen om katoen.

Dringend op zoek naar nieuwe ruimte Harderwijkse Uitdaging

Dringend op zoek naar nieuwe locatie

Stichting Mensen in Nood 0341 is dringend op zoek naar een droge, afgesloten ruimte waar goederen kunnen worden opgeslagen en eventueel uitgedeeld.

Waar een fiets is, is een weg Harderwijkse Uitdaging

Waar een fiets is, is een weg

Dohah Alnashar wil dolgraag mobieler zijn. Ze heeft geprobeerd te leren fietsen, maar moest daarmee stoppen na verschillende valpartijen. Voor Dohah en haar gezin zou een driewieler uitkomst bieden.

GA Harderwijk bus pitch Harderwijkse Uitdaging

GA! Harderwijk zoekt bus voor diverse activiteiten

Het platform GA! Harderwijk zou erg geholpen zijn met een bus voor diverse activiteiten gedurende het jaar. Deze bus kan worden gebruikt om (grote) materialen mee te nemen.

Beter lezen en schrijven pitch Bibliotheek Noordwest Veluwe

Wie wil er beter lezen en schrijven?

Iedereen heeft het recht om goed te kunnen lezen, schrijven en met de computer om te gaan! Bibliotheek Noordwest Veluwe zoekt autochtone Nederlanders die beter willen leren lezen en schrijven om volwaardig te participeren in de maatschappij.

Eigen ruimte Stichting De Maretak Harderwijkse Uitdaging

Eigen ruimte gezocht voor activiteiten, workshops en lezingen

We zijn op zoek naar een eigen ruimte voor ontmoetingen, activiteiten, workshops en lezingen. Hier kunnen mensen die kanker hebben (gehad), en hun naasten, elkaar ontmoeten met steun van onze vrijwilligers.

Op zoek naar multimediamiddelen Leger des Heils pitch Harderwijkse Uitdaging

Op zoek naar moderne multimediamiddelen voor onze activiteiten

Wij willen graag onze bestaande kerkelijke en maatschappelijke activiteiten meer bij deze tijd laten aansluiten. Deze activiteiten willen we ondersteunen met moderne multimediamiddelen, die we daarna ook kunnen gaan inzetten bij jongeren.

St Present teambuilding

In een dag verlichten wat al maandenlang donker is

Steeds meer werknemers en ondernemers hechten waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je wilt als bedrijf meer dan enkel winst maken, je wilt ook iets teruggeven aan de maatschappij. Maar hoe doe je dat en hoe betrek je je werknemers hierin?

Weideheem

Genieten van mooie beelden en goed geluid

Zingen, luisteren naar muziek, kijken naar beelden, al deze dingen doen wij erg graag met onze bewoners van Weideheem en de mensen uit de wijk. Jammer genoeg kunnen zij hier op dit moment niet optimaal van genieten, want onze geluidsinstallatie is oud en valt regelmatig uit.