Aanvrager: Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe


Zingen, luisteren naar muziek, kijken naar beelden, al deze dingen doen wij erg graag met onze bewoners van Weideheem en de mensen uit de wijk. Jammer genoeg kunnen zij hier op dit moment niet optimaal van genieten, want onze geluidsinstallatie is oud en valt regelmatig uit.

Onze wens is dat de bewoners van Weideheem en de mensen uit de wijk kunnen genieten van mooie beelden en goed geluid.


Hier doen we het voor!

Waarom?
Zingen met elkaar is een van onze favoriete activiteiten en dit doen wij erg vaak met onze bewoners. Het is alleen jammer als de microfoon en geluidsinstallatie mee gaan zingen en wij last hebben van een ‘valse noot’. Ook gebruiken we de beeld- en geluidsinstallatie voor optredens van o.a. koren, het kijken van films en diverse activiteiten voor bewoners en wijkbewoners. Daarnaast doet beeld en geluid heel veel voor bewoners met een beschadigd brein. Zoals voor bewoners met dementie die ook in Weideheem wonen.

Wie bereiken wij?
Locatie Weideheem is een wijkontmoetingscentrum (WOC) voor bewoners van Weideheem, hun naasten en bewoners uit de wijk. Zij komen naar het WOC  voor een activiteit, gezelligheid een kopje koffie en een praatje, aandacht en afleiding.

Ons doel
Ons doel is dat iedereen optimaal kan genieten van mooi beeld en goed geluid. Wij bieden onze bewoners en de mensen uit de wijk graag goede kwaliteit beeld en geluid, zodat zij meer plezier hebben bij onze activiteiten. Dit resulteert in erg tevreden bewoners en bezoekers.

Ook zouden wij graag willen dat wij audio- en visueel beperkte mensen meer deel kunnen laten nemen aan de maatschappij. We hebben een grote hoeveelheid tevreden klanten die met regelmaat bij ons terugkomen. Graag zouden we de tevredenheid nog groter maken door een goede beeld- en geluidsinstallatie.

Wensen

 • Versterker met in- en uitgangen voor:
  • Audio
  • Beamer
  • Televisie
  • Digitale apparatuur
 • Revers-microfoon met eigen ontvanger
 • Draadloze microfoon met eigen ontvanger
 • (Graag eenvoudig bedienbaar)

Wat willen wij ervoor terugdoen?

 • Uitnodiging om een middag mee te zingen
 • Een taart bakken voor jullie medewerkers
 • Uitnodiging om mee te eten in ons restaurant