Zegtekst interviewt Matthijs over zijn foodtruck-droom

Match Zegtekst interviewt Matthijs Harderwijkse Uitdaging

Jeroen Fidder van Zegtekst interviewde Matthijs Schut, die van een eigen foodtruck droomt. De Droom van Matthijs is een project van de Harderwijkse Uitdaging.

Matthijs heeft een beperking, die ervoor zorgt dat hij moeite heeft passend werk te vinden. Door de coronamaatregelen kwam hij langdurig thuis te zitten, zonder toekomstperspectief. In die periode kwamen Matthijs en zijn ouders op het idee dat een eigen foodtruck erg goed bij Matthijs zou passen. Koken is namelijk Matthijs’ passie en het vooruitzicht om dat zelfstandig te kunnen doen maakt hem erg enthousiast.

De Harderwijkse Uitdaging is een project gestart om Matthijs te helpen zijn droom te verwezenlijken, en schakelde SEO-tekstschrijver Jeroen Fidder (Zegtekst) in om hem te interviewen.

Jeroen Fidder: “Het leven gaat niet altijd vanzelf. Je kunt lelijk vastlopen door tegenslag, ziekte of een beperking. Als online tekstschrijver wil ik er een beetje aan bijdragen dat mensen toch hun weg vinden. Ik denk dat dat komt doordat het bij mij ook allemaal niet vanzelf ging; vermoedelijk door mijn adoptie-achtergrond. Daarom wilde ik het interview met Matthijs graag doen. Wat me vooral trof was de twinkeling in zijn ogen wanneer hij vertelde over zijn droom. Logisch ook. Want als je aan de slag kunt met je talenten, en anderen zien en waarderen jouw talenten, dan doet dat veel met je zelfvertrouwen en je levensgeluk. Dan kom je tot je recht. Een mooi gesprek dus, waar ik zelf ook veel van heb geleerd.”