Partners

Partners van de Harderwijkse Uitdaging zijn bedrijven die een bijdrage willen leveren aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Hiermee vergroten de partners de leefbaarheid in Harderwijk en Hierden.

Gemeente Harderwijk Harderwijkse Uitdaging

Gemeente Harderwijk

De gemeente Harderwijk streeft naar een optimaal leefklimaat voor burgers, bedrijven en organisaties, nu en in de toekomst en stemt de dienstverlening hier zo goed mogelijk op af.

Lees meer >>

Perspectief Groep

Perspectief is uw partner op het gebied van preventie, verzuim, arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >>

Broekhuis Volvo en Ford

Broekhuis wil een zeer betrokken onderneming zijn en blijven. En dat niet alleen in eigen ogen, maar juist in de ogen van onze klanten en van de maatschappij. En daarom hebben wij één doel: enthousiaste relaties.

Lees meer >>

Wittebrood Gerechtsdeurwaarders Harderwijkse Uitdaging

Wittebrood Gerechtsdeurwaarders

Wittebrood Gerechtsdeurwaarders is een jonge en snel groeiende organisatie en staat bekend om haar op maat verzorgde professionele aanpak. Ons team van gerechtsdeurwaarders, juristen en incassomedewerkers halen het maximale uit elke opdracht.

Lees meer >>

Klaassen Bedrijfskleding

Klaassen Bedrijfskleding zorgt al ruim 30 jaar voor kleding die past in elke bedrijfsformule. Het bedrijf is uw partner voor o.a. beschermende bedrijfskleding, medische kleding en schoenen, promotiekleding, representatieve kleding en horecakleding.

Lees meer >>

Gert van Lunteren Assurantiën Harderwijkse Uitdaging

Gert van Lunteren Assurantiën

De financieel adviseurs van Gert van Lunteren Assurantiën BV geven u adviezen en oplossingen in verzekeringen, pensioenen, en kredieten.

Website >>

Christiaanse Communicatie

Christiaanse Communicatie

Christiaanse Communicatie (eigenaar Winny Christiaanse) adviseert, managet en ondersteunt al meer dan 30 jaar organisaties in uiteenlopende sectoren bij hun marketingcommunicatie en projecten.

Lees meer >>

Reclame Sukses

Lees meer >>

Index Software

Index Software

Index Software wil mensen helpen slimmer en efficiënter te werken. Dat doet het bedrijf door waardevolle software te creëren die problemen tackelt en het dagelijkse werk makkelijker maakt.

Lees meer >>

MPeople Harderwijkse Uitdaging

MPeople

MPeople is dé HR-partner voor het MKB en zorgt ervoor dat HR-managementoplossingen simpel en flexibel toegankelijk zijn en blijven voor de kleine en middelgrote bedrijven in Nederland.

Lees meer >>

Bouw & Infra Park

Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches.

Lees meer >>

Van Drunen Installatiegroep

Van Drunen Installatiegroep B.V. is een allround installatiebedrijf, dat sinds de oprichting in 1996 is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met een zeer aansprekende en brede klantenkring.

Lees meer >>

Harderwijkse Zaken

Harderwijkse Zaken

Harderwijkse Zaken is hét lokale
platform voor actualiteiten en
ondernemers.

Lees meer >>

Foppen Reclame

Foppen Reclame

Foppen Reclame is een traditioneel fullservice reclame- en grafisch ontwerpbureau, sinds 1987. Het bedrijf werkt voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, voor retailers en voor non-profitorganisaties.

Lees meer >>

Van den Brinks Schoonmaak & bedrijfsdiensten

Van den Brinks Schoonmaak & bedrijfsdiensten

Van den Brinks Schoonmaak & bedrijfsdiensten is een regionaal schoonmaakbedrijf en levert al meer dan 45 jaar haar schoonmaakdiensten in de regio Noordwest-Veluwe en Flevoland.

Lees meer >>

Van Thiel Transport

Van Thiel Transport

Van Thiel Transport is een van de grootste expediteurs met transport op Duitsland.

Lees meer >>

Keraweb & Partners

Keraweb & Partners

Bij Keraweb & Partners kunt u terecht voor professioneel webdesign, nieuwsbriefsoftware, een gebruiksvriendelijk CMS, zoekmachineoptimalisatie, een webwinkel en/of andere internetoplossingen voor de computer en mobiel.

Lees meer >>

Oak Harderwijk

Oak

Oak is het ontwerpbureau van Marcel van den Broek in Harderwijk. Oak biedt diensten aan alle bedrijven en instellingen die Marcels creativiteit prikkelen.

Lees meer >>

Uitzendbureau Covebo Harderwijk Harderwijkse Uitdaging

Covebo Harderwijk

Covebo brengt de vraag naar flexibilisering op de Nederlandse arbeidsmarkt en het aanbod van Nederlandse en buitenlandse werkzoekenden samen.

Lees meer >>

Nederlandse Uitdaging

De Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. We bemiddelen in vraag en aanbod van Materialen (meubels, spullen), Menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en Middelen (geld).

Website >>

Catch-On creatieve communicatie

Catch-On

Catch-On is een creatief communicatiebureau, vooral actief in de agri- en foodsector.

Lees meer >>