Partners

Partners van de Harderwijkse Uitdaging zijn bedrijven die een bijdrage willen leveren aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Hiermee vergroten de partners de leefbaarheid in Harderwijk en Hierden.

Gemeente Harderwijk

De gemeente Harderwijk streeft naar een optimaal leefklimaat voor burgers, bedrijven en organisaties, nu en in de toekomst en stemt de dienstverlening hier zo goed mogelijk op af.

Lees verder >>

Perspectief Groep

Perspectief is uw partner op het gebied van preventie, verzuim, arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees verder >>

Broekhuis

Broekhuis wil een zeer betrokken onderneming zijn en blijven. En dat niet alleen in eigen ogen, maar juist in de ogen van onze klanten en van de maatschappij. En daarom hebben wij één doel: enthousiaste relaties.

Website >>

Bouw & Infra Park

Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches.

Website >>

Klaassen Bedrijfskleding

Klaassen BV zorgt al ruim 30 jaar voor kleding die past in elke bedrijfsformule. Wij zijn uw partner voor o.a. beschermende bedrijfskleding, medische kleding en schoenen, promotiekleding, representatieve kleding en horecakleding.

Website >>

Molenaar Interieurarchitect

Maak kennis met Caroline Molenaar, al meer dan 25 jaar interieurarchitect te Harderwijk. Sterk in het bedenken van inrichtingsconcepten voor woning, kantoor, zorg of openbaar gebouw. Voor elke ruimte creëert zij een persoonlijk interieurontwerp op maat.

Website >>

Reclame Sukses

Website >>

Gert van Lunteren Assurantiën

De financieel adviseurs van Gert van Lunteren Assurantiën BV geven u adviezen en oplossingen in verzekeringen, pensioenen, en kredieten.

Website >>

IMPC Business

IMPC is het bedrijf van Maarten van Panhuis, ervaren specialist in het adviseren van praktische HR-vraagstukken.

Website >>

Wittebrood Gerechtsdeurwaarders

Wittebrood De Gerechtsdeurwaarder is een jonge en snel groeiende organisatie en staat bekend om haar op maat verzorgde professionele aanpak. Ons team van gerechtsdeurwaarders, juristen en incassomedewerkers halen het maximale uit elke opdracht uit.

Website >>

Van Drunen Installatiegroep

Van Drunen Installatiegroep B.V. is een allround installatiebedrijf, dat sinds de oprichting in 1996 is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met een zeer aansprekende en brede klantenkring.

Website >>

Harderwijkse Zaken

Harderwijkse Zaken

Harderwijkse Zaken is hét lokale
platform voor actualiteiten en
ondernemers.

Website >>

Nederlandse Uitdaging

De Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. We bemiddelen in vraag en aanbod van Materialen (meubels, spullen), Menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en Middelen (geld).

Website >>