Broekhuis Volvo en Ford in een notendop

Broekhuis Volvo en Ford wil iedere dag een zeer betrokken onderneming zijn en blijven. En dat niet alleen in eigen ogen, maar juist in de ervaring van klanten en van de maatschappij. En daarom heeft Broekhuis Volvo en Ford één doel: elke dag weer enthousiaste relaties.

Broekhuis Volvo en Ford werkt met veel plezier vanuit de externe oriëntatie. De dagelijkse raad van advies bestaat uit medewerkers, klanten en maatschappelijke partners. Joost Fraanje: "Zij ‘wonen’ in ons huis aan de Zuiderbreedte in Harderwijk. Voor hen, u dus, staan wij iedere dag klaar om te ontzorgen in de breedste zin van het woord. Ons doel is dat eenieder hierin groeit in persoonlijke ontwikkeling en onderlinge relaties. Ons doel is bereikt als we iedere dag mensen en organisaties mogen enthousiasmeren."

Broekhuis Volvo en Ford Harderwijk is partner van o.a. Ateliers en galerie Leonardo da Vinci, Proeverij de Ontmoeting, Harderwijkse Uitdaging, Economic Board Noord-Veluwe, Rotary, Lions en Junior Kamer Noord-West Veluwe.

'Je kunt pas genieten van een groot huis als je het deelt met anderen'

- Joost Fraanje

Artikelen

Contactgegevens

Broekhuis Volvo en Ford
Zuiderbreedte 40-42
3845 MC Harderwijk

Telefoon
0341-201007

E-mail
Contact

Openingstijden
Verkoop
ma t/m vr: 09.00 - 18.00 uur
za: 09.00 - 17.00 uur

Werkplaats
ma t/m vr: 07.30 - 18.00 uur
za: 09.00 - 12.00 uur

Belangrijke links

Website

LinkedIn