Skip to content

Matches

Beveiligd: Kolmer Elektromotoren steekt de handen uit de mouwen voor Sonnevanck

Beveiligd: Kolmer Elektromotoren steekt de handen uit de mouwen voor Sonnevanck

Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.

Match Foppen Reclame Kleurrijk Harderwijk

Foppen Reclame realiseert nieuwe identiteit festival Kleurrijk Harderwijk

De Harderwijkse Uitdaging feliciteert Foppen Reclame en de organisatie van festival Kleurrijk Harderwijk met de nieuwe vormgeving en identiteit van het festival. Foppen Reclame ontwierp het bedrijf alle kleurrijke banners, vlaggen, posters, flyers en ander drukwerk voor het festival.

Index klust voor Ontmoeting

Index klust in woningen stichting Ontmoeting

Index Software was in juni 2019 eventjes een klusbedrijf voor stichting Ontmoeting. Met 6 man ging het bedrijf aan de slag in woningen voor economische daklozen bij de Thuishaven in Harderwijk. Schoonmaken, lampen en rolgordijnen ophangen, verhuizen; er was genoeg te doen.

Match Rabobank Talent House Harderwijkse Uitdaging

Rabobank schenkt kantoorspullen aan Talent House

Rabobank Randmeren schonk in maart 2019 allerlei kantoorbenodigdheden aan Talent House. Van kopjes en kannen voor in de keuken, tot schermen en bureaus. Dit zijn zeer waardevolle spullen voor de medewerkers en jongeren die van het Talent House gebruikmaken.

TV Frankrijk

Christiaanse Communicatie helpt Tennisvereniging Frankrijk aan communicatieplan

Winny Christiaanse van Christiaanse Communicatie ondersteunde Tennisvereniging Frankrijk bij het schrijven van een communicatieplan. Het communicatieplan moet ervoor zorgen dat de interne en externe communicatie van TV Frankrijk verbetert. De vereniging wil groeien van 330 naar 400 leden.

Scroll To Top