Matches

Zegtekst interviewt Matthijs Harderwijkse Uitdaging

Zegtekst interviewt Matthijs over zijn foodtruck-droom

Jeroen Fidder (Zegtekst) interviewde Matthijs Schut, die van een eigen foodtruck droomt. De Droom van Matthijs is een project van de Harderwijkse Uitdaging.

Vergaderruimte Broekhuis Volvo en Ford

Broekhuis Volvo en Ford verschaft al jaren vergaderruimte aan de Uitdaging

Broekhuis Volvo en Ford voorziet al jaren in een prachtige, multifunctionele vergaderruimte voor de Harderwijkse Uitdaging.

Irmgard van der Vegt Harderwijkse Uitdaging

Catch-On en Blijsie Audiovisueel verzorgen communicatie bijeenkomst stichting De Maretak

PR & contentbureau Catch-On en filmmaker Blijsie Audiovisueel hielpen stichting De Maretak bij het onder de aandacht brengen van hun bijeenkomst over kanker en werk.

Match Slaaphof-Gemeente Harderwijk Harderwijkse Uitdaging

Slaaphof helpt gemeente Harderwijk aan handdoeken voor vluchtelingen Oekraïne

Beddenspeciaalzaak Slaaphof heeft de huisvesting van vluchtelingen uit Oekraïne een handje geholpen door gemeente Harderwijk 60 handdoeken te schenken.

Allinq en MPeople hosten samen veiling van Kinderen voor Duurzaamheid Harderwijkse Uitdaging

Allinq en MPeople hosten samen veiling van Kinderen voor Duurzaamheid

Twee bedrijven uit Harderwijk hebben zich via de Harderwijkse Uitdaging verbonden aan het project ‘Energietransitie’ van Stichting Kinderen voor Duurzaamheid. Telecombedrijf Allinq en HR-dienstverlener MPeople hosten op 24 maart de Veiling Energietransitie Basisonderwijs Harderwijk-Hierden.

Flexyz zorgt voor chocolademelk met slagroom voor Stichting Mensen In Nood Harderwijkse Uitdaging

Flexyz zorgt voor chocolademelk met slagroom voor Stichting Mensen In Nood

Voor het derde jaar op rij steunt IT-bedrijf Flexyz de stichting Mensen In Nood bij haar sinterklaasactie voor kinderen uit gezinnen die het financieel zwaar hebben.

Natascha Kruger Stichting Thuishuis laptop

Harderwijkse Uitdaging schakelt hulp 2ICT in voor laptop Thuishuis

Dankzij een mooie match van de Harderwijkse Uitdaging kan coördinator Natascha Kruger van Stichting Thuishuis Harderwijk weer digitaal uit de voeten.

Uitzendbureau Covebo Harderwijk creëert dubbele winst voor Veluwegames Harderwijkse Uitdaging

Uitzendbureau Covebo Harderwijk creëert dubbele winst voor Veluwegames

Uitzendbureau Covebo Harderwijk heeft gehoor gegeven aan de oproep om een lunch te verzorgen voor de 150 deelnemers aan de Veluwegames op vrijdag 17 september.

Goed gevulde boodschappentas dankzij Stichting Mensen in Nood 0341 Harderwijkse Uitdaging

Goed gevulde boodschappentas dankzij Stichting Mensen in Nood 0341

Gezinnen die dit jaar geen Sinterklaas konden vieren door financiële nood, hebben een goed gevulde boodschappentas met cadeautjes en lekkers gekregen van Stichting Mensen in Nood 0341. Mensen in Nood wilde voorkomen dat Sinterklaas stilletjes een huisje voorbijreed.

Christiaanse JOGG

Christiaanse Communicatie geeft communicatieadvies aan JOGG Harderwijk

Winny Christiaanse werd gevraagd een strategisch communicatieadvies uit te brengen aan JOGG Harderwijk, dat al enkele jaren actief is in de gemeente.

Hoveniersbedrijf gezocht voor hulp bij leegruimen erfafscheiding Harderwijkse Uitdaging

MK Hierden helpt Schuttingproject

MK Hierden helpt het Schuttingproject in Harderwijk bij het krijgen van een nieuwe schutting. De schutting is voor een groep bewoners, van wie sommige ambulante ondersteuning ontvangen vanuit Careander.

Flexyz-Mensen In Nood

Flexyz doneert chocolademelk en slagroom aan Mensen In Nood

Flexyz hielp Stichting Mensen In Nood 0341 met de organisatie van haar sinterklaasfeest voor kinderen, door een flinke hoeveelheid chocolademelk en slagroom te doneren. Hiermee voorzag Flexyz maar liefst 50 gezinnen van een lekkere traktatie.

Match Foppen Reclame Kleurrijk Harderwijk

Foppen Reclame realiseert nieuwe identiteit Festival Kleurrijk Harderwijk

De Harderwijkse Uitdaging feliciteert Foppen Reclame en de organisatie van Festival Kleurrijk Harderwijk met de nieuwe vormgeving en identiteit van het festival. Foppen Reclame ontwierp het bedrijf alle kleurrijke banners, vlaggen, posters, flyers en ander drukwerk voor het festival.

Index klust voor Ontmoeting

Index klust in woningen stichting Ontmoeting

Index Software was in juni 2019 eventjes een klusbedrijf voor stichting Ontmoeting. Met 6 man ging het bedrijf aan de slag in woningen voor economische daklozen bij de Thuishaven in Harderwijk. Schoonmaken, lampen en rolgordijnen ophangen, verhuizen; er was genoeg te doen.

Match Rabobank Talent House Harderwijkse Uitdaging

Rabobank schenkt kantoorspullen aan Talent House

Rabobank Randmeren schonk in maart 2019 allerlei kantoorbenodigdheden aan Talent House. Van kopjes en kannen voor in de keuken, tot schermen en bureaus. Dit zijn zeer waardevolle spullen voor de medewerkers en jongeren die van het Talent House gebruikmaken.

TV Frankrijk

Christiaanse Communicatie helpt Tennisvereniging Frankrijk aan communicatieplan

Winny Christiaanse van Christiaanse Communicatie ondersteunde Tennisvereniging Frankrijk bij het schrijven van een communicatieplan. Het communicatieplan moet ervoor zorgen dat de interne en externe communicatie van TV Frankrijk verbetert. De vereniging wil groeien van 330 naar 400 leden.