Christiaanse Communicatie geeft communicatieadvies aan JOGG Harderwijk

Match Christiaanse JOGG Harderwijkse Uitdaging

Winny Christiaanse werd gevraagd een strategisch communicatieadvies uit te brengen aan JOGG Harderwijk, dat al enkele jaren actief is in de gemeente. Om ook de komende jaren succesvol te zijn, vroeg JOGG advies van Christiaanse Communicatie. Onder meer kwamen de positionering, stakeholdersmanagement, communicatiestrategie en de inzet van media en middelen aan bod.

JOGG is een initiatief van de landelijke stichting Jongeren Op Gezond Gewicht. Gemeente Harderwijk ondersteunt het initiatief. Tijdens de Beursvloer Harderwijk kwamen JOGG en Christiaanse Communicatie in contact met elkaar en de match was gemaakt.

Het resultaat was een tweetal adviesgesprekken en een uitgewerkt adviesrapport. JOGG kan mede hierdoor met vertrouwen de volgende stappen zetten in haar verdere ontwikkeling binnen Harderwijk.


Maatschappelijke waarde match Christiaanse-JOGG Harderwijkse Uitdaging


Christiaanse Communicatie JOGG Harderwijk