Index klust in woningen stichting Ontmoeting

Match Stichting Present Index Software Stichting Ontmoeting Harderwijkse Uitdaging

Index Software was in juni 2019 eventjes een klusbedrijf voor stichting Ontmoeting. Met 6 man ging het bedrijf aan de slag in woningen voor economische daklozen bij de Thuishaven in Harderwijk. Schoonmaken, lampen en rolgordijnen ophangen, verhuizen; er was genoeg te doen.

Na de workshop ‘Succesvol zakendoen met het bedrijfsleven‘ diende Stichting Present een pitch (aanvraag) in bij de Harderwijkse Uitdaging. De Uitdaging zette de pitch uit in het Harderwijkse bedrijfsleven, wat een mooie match opleverde met het jonge ICT-bedrijf Index Software. Rick van de Kamp, directeur Index, kwam in contact met Present en vervolgens legde Present contact met Stichting Ontmoeting.

Present vroeg aan de werknemers van Index wat zij graag wilden doen voor hun medemens. Het werd uiteindelijk deze praktische klus, waar stichting Ontmoeting erg mee geholpen was.


Maatschappelijke waarde Index-De Ontmoeting


Index SoftwareStichting OntmoetingStichting Present