Christiaanse Communicatie helpt Tennisvereniging Frankrijk aan communicatieplan

Winny Christiaanse van Christiaanse Communicatie ondersteunde Tennisvereniging Frankrijk bij het schrijven van een communicatieplan. Het communicatieplan moet ervoor zorgen dat de interne en externe communicatie van TV Frankrijk verbetert. De vereniging wil groeien van 330 naar 400 leden.

In ruil voor haar hulp bij het opstellen van het communicatieplan vroeg Christiaanse om free publicity voor haar bedrijf binnen de tennisvereniging.


Testimonial

TV Frankrijk: “Winny Christiaanse heeft haar kennis en ervaring met ons gedeeld, en ons geholpen om het vooral een praktisch communicatieplan te laten zijn. We presenteerden het communicatieplan in de ledenvergadering van december 2018, met daarbij het nieuwe logo en een nieuwe huisstijl. Met de hulp van Winny Christiaanse hebben we een belangrijke stap gezet.