Catch-On en Blijsie Audiovisueel verzorgen communicatie bijeenkomst stichting De Maretak


PR & contentbureau Catch-On en filmmaker Blijsie Audiovisueel hielpen stichting De Maretak bij het onder de aandacht brengen van hun bijeenkomst over kanker en werk.

Stichting De Maretak organiseert op 17 mei 2022 een interactieve bijeenkomst rond het thema Kanker en Werk in wijkontmoetingscentrum Stad. Veel mensen met kanker ondervinden problemen rond het behoud van of terugkeer naar werk, of bij het vinden van een nieuwe baan. De gratis bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over kanker en werk.

Catch-On schreef en verspreidde het persbericht voor de bijeenkomst van De Maretak. Blijsie Audiovisueel maakte een video, waarin re-integratieconsultant en coach Irmgard van der Vegt de problemen rond kanker en werk duidt. Deze uitingen moeten het bereik van de bijeenkomst helpen vergroten.