Flexyz doneert chocolademelk en slagroom aan Mensen In Nood

Flexyz hielp Stichting Mensen In Nood 0341 met de organisatie van haar sinterklaasfeest voor kinderen, door een flinke hoeveelheid chocolademelk en slagroom te doneren. Hiermee voorzag Flexyz maar liefst 50 gezinnen van een lekkere traktatie.

Via de Harderwijkse Uitdaging kwam Flexyz in contact met Stichting Mensen in Nood 0341. Deze stichting helpt behoeftige mensen aan voedsel, kleding, schoenen en huisraad. Deze mensen zijn in afwachting van een ander hulptraject, bijvoorbeeld de Voedselbank. Ieder jaar organiseert stichting Mensen In Nood een sinterklaasfeest voor gezinnen die vanwege geldzorgen thuis geen feest (kunnen) vieren. Stichting Mensen In Nood 0341 bestaat uit een groep van ca. 15 vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor mensen in een probleemsituatie.

Iwan Faber, directeur Flexyz: “Als bedrijf sta je midden in de maatschappij, en ook als IT-bedrijf kun je een steentje bijdragen aan de gemeenschap. Daarom steunen wij bijzondere initiatieven en goede doelen. De stichting Mensen In Nood is zo’n bijzonder doel. We vinden het leuk om heel hands-on met chocolademelk en bussen slagroom een bijdrage te kunnen leveren.”


Maatschappelijke waarde match Flexyz-Mensen In Nood Harderwijkse Uitdaging


FlexyzStichting Mensen In Nood 0341