Skip to content

Stichting Mensen In Nood 0341 in een notendop

Stichting Mensen in Nood 0341 ondersteunt mensen uit de regio met levensmiddelen, kleding en andere benodigdheden. Deze mensen kunnen door diverse oorzaken niet rondkomen met hun inkomen, maar komen ook niet in aanmerking voor een ander hulptraject, zoals de voedselbank. Dit kan een tijdelijke situatie zijn, maar ook langdurig.

Met ingang van september 2018 zijn wij officieel een stichting. Daarvoor was het een vrijwilligersorganisatie zonder officiële oprichting, maar wel met een grote groep vrijwilligers die zich vol enthousiasme inzet voor hun medemens.

Ons werkgebied is de regio 0341. Dit gebied strekt zich uit van Nunspeet tot Putten. Onze 10 vrijwilligers wonen zelf ook alle in dit gebied. Daarnaast hebben we nog diverse andere vrijwilligers uit de regio die ons bij acties komen ondersteunen.

Wij krijgen veel spullen van mensen die onze stichting een warm hart toedragen. Deze spullen verspreiden wij onder de mensen die onze hulp nodig hebben. Is er op dat moment geen vraag naar de spullen, dan ruilen wij deze via een facebookhoek voor levensmiddelen. Deze levensmiddelen worden vervolgens weer uitgedeeld op een van onze inloopmiddagen waar onze doelgroep levensmiddelen kan komen halen.

Om ook op andere manieren geld in te zamelen, organiseren we 2 keer per jaar een kledingbeurs. Alle kleding wordt aan ons geschonken. We verkopen het weer voor kleine bedragen. Alle kleding die aan het eind van de beurs over is, wordt door gegeven aan een drietal andere goede doelen. Met de opbrengst van de beurs schaffen wij o.a. levensmiddelen aan die door ruiling moeilijk te verkrijgen zijn. Denk hierbij aan vleesproducten of andere duurdere huishoudelijke producten.

Pitches en matches

Flexyz-Mensen In Nood

Flexyz doneert chocolademelk en slagroom aan Mensen In Nood

Flexyz hielp Stichting Mensen In Nood 0341 met de organisatie van haar sinterklaasfeest voor kinderen, door een flinke hoeveelheid chocolademelk en slagroom te doneren. Hiermee voorzag Flexyz maar liefst 50 gezinnen van een lekkere traktatie.

Stichting Mensen in Nood 0341 zoekt ruimte Harderwijkse Uitdaging

Wij zoeken ruimte, wij groeien uit ons jasje

Stichting Mensen in Nood 0341 is dringend op zoek naar een droge, afgesloten ruimte waar wij goederen kunnen opslaan en eventueel ook kunnen uitdelen. Indien mogelijk graag met stellingen, warm en koud water, tafel en stoelen en een verwarming erin, de stellingen, tafel en stoelen zouden we eventueel zelf kunnen verzorgen.

Contactgegevens

Postadres
Laan 1940-1945 79
3841 JB Harderwijk

 

Scroll To Top