Ook een feestelijke Sinterklaas voor gezinnen in financiële nood

Aanvrager: Stichting Mensen in Nood 0341

Sinterklaas Mensen in Nood Harderwijke Uitdaging

Wie heeft een goed gevulde boodschappentas over voor gezinnen die dit jaar geen Sinterklaas kunnen vieren door financiële nood? Stichting Mensen in Nood 0341 wil net als vorig jaar voorkomen dat kinderen uit deze gezinnen niets in hun schoen vinden.


Hier doen we het voor!

Waarom?
Al jaren organiseert Stichting Mensen in Nood een Sinterklaasfeest voor gezinnen die het financieel zwaar hebben. Corona gooit roet in het eten, zodat het feest dit jaar niet door kan gaan. Desondanks willen mensen thuis graag Sinterklaasfeest vieren. We willen die kinderen graag een gevulde boodschappentas geven met cadeautjes en lekkers.

Wie bereiken we?
Kinderen (en ouders) uit gezinnen in financiële nood.

Ons doel
Zorgen dat deze kinderen niet worden overgeslagen, zodat zij net als hun leeftijds- en klasgenootjes een leuk Sinterklaasfeest hebben.

Onze wensen
Veertig literpakken chocolademelk en veertig bussen slagroom. We hopen hier een leuke partij voor te vinden.