Flexyz zorgt voor chocolademelk met slagroom voor Stichting Mensen In Nood

Flexyz zorgt voor chocolademelk met slagroom voor Stichting Mensen In Nood Harderwijkse Uitdaging

Voor het derde jaar op rij steunt IT-bedrijf Flexyz de stichting Mensen In Nood bij haar sinterklaasactie voor kinderen uit gezinnen die het financieel zwaar hebben. Flexyz doneerde 40 pakken chocolademelk en 40 bussen slagroom.

Stichting Mensen in Nood 0341 organiseert al jaren een sinterklaasfeest voor gezinnen in financiële nood. Corona gooit sinds vorig jaar roet in het eten, zodat het feest nu voor de tweede keer niet door kan gaan. Mensen willen desondanks thuis graag Sinterklaas vieren en Stichting Mensen In Nood helpt hen daarbij door ze goed gevulde boodschappentassen te geven. De stichting bestaat uit een groep van ca. 15 vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor mensen in een probleemsituatie.

De match met Flexyz werd net als voorgaande jaren snel gemaakt. Het bedrijf staat midden in de maatschappij en wil graag een steentje bijdragen aan de gemeenschap.


FlexyzStichting Mensen In Nood 0341

Laat een reactie achter