Broekhuis Volvo en Ford verschaft al jaren vergaderruimte aan de Uitdaging

Match Vergaderruimte Broekhuis Volvo en Ford

Broekhuis Volvo en Ford voorziet al jaren in een prachtige, multifunctionele vergaderruimte voor de Harderwijkse Uitdaging.

Zonder een flinke vergaderruimte ben je als stichting nergens. De Harderwijkse Uitdaging beseft daarom hoe luxe het is om de vergaderruimte van Broekhuis Volvo en Ford te mogen gebruiken. Sinds 2021 mogen we de ruimte gebruiken voor onze redactie- en bestuursvergaderingen.

Dit jaar hebben we daar de vergaderingen voor specifieke projecten aan toegevoegd, zoals het Social Impact-project de Droom van Matthijs. Dit project vraagt om de inzet van verschillende disciplines en samenwerking tussen ondernemers, professionals en beleidsmedewerkers van de gemeente Harderwijk. Dan is het geweldig dat je op een vaste, representatieve locatie kunt afspreken.

Broekhuis Volvo en Ford Harderwijkse Uitdaging

© Broekhuis Volvo en Ford

Multifunctioneel

De multifunctionele vergaderruimte biedt alle gemak en faciliteiten die je kunt wensen als serieuze stichting. De Harderwijkse Uitdaging maakt regelmatig gebruik van de presentatiemogelijkheden (video en audio). Een van de fijne faciliteiten is de koffie- en theecorner, waar wij net als de gasten van het bedrijf dankbaar gebruik van maken. De grootte van de vergaderruimte maakte het ook mogelijk om tijdens de coronaperiode op meer dan anderhalve meter van elkaar af te zitten. Hierdoor konden de vergaderingen gewoon doorgaan.

Esther Rozeboom: “Sales support medewerker Jannika Blankespoor bij Broekhuis weet elk keer weer een gaatje voor ons te vinden. Mede dankzij haar inspanningen kunnen we onze werkzaamheden als stichting gestroomlijnd houden.”

Laat een reactie achter