GA! Harderwijk zoekt procesbegeleider voor meer slagkracht

Aanvrager: GA! Harderwijk

Stichting GA Harderwijk stichting

Het initiatief GA! Harderwijk zoekt een procesbegeleider die kan helpen om meer slagkracht te genereren op de uitvoering.


Hier doen we het voor!

Waarom?
Wij willen van Harderwijk de actiefste stad van Nederland maken! We inspireren alle Harderwijkers, sterk én kwetsbaar, op het gebied van sport, cultuur en beweging. Het resultaat: Harderwijkers met een gezonde leefstijl, die lekker in hun vel zitten en allemaal meedoen.

Wie bereiken we?
Alle inwoners van Harderwijk, van 0-99 jaar.

Ons doel
Door een gedeelte van onze werkzaamheden anders in te richten, hebben we meer slagkracht op de uitvoering en is de aansturingslijn duidelijker. Daarnaast ziet GA! Harderwijk er vanaf de buitenkant fantastisch uit, maar is de achterkant niet goed georganiseerd.

Onze wensen
Een procesbegeleider die ons helpt met raad en daad op het gebied van uitvoering.

Wat willen wij terugdoen?
Nader overeen te komen. GA! Harderwijk staat garant voor ludieke dingen en heeft met zijn enorme netwerk een behoorlijk bereik. Bovendien zetten wij altijd al onze partners/supporters op een voetstuk. Zonder hulp van (private) partners, bestaat GA! Harderwijk niet (inclusief alle onderliggende onderdelen, zoals JOGG).