Aanvrager: GA! Harderwijk


GA Harderwijk bus pitch Harderwijkse Uitdaging

Het platform GA! Harderwijk zou erg geholpen zijn met een bus voor diverse activiteiten gedurende het jaar. Deze bus kan worden gebruikt om (grote) materialen mee te nemen.


Hier doen we het voor!

Waarom?
Onze coaches organiseren gedurende het jaar allerlei activiteiten. De meeste daarvan zijn op reguliere basis in de wijk en bijvoorbeeld op scholen, maar een aantal keren per jaar worden er ook grotere activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan de sportkaravaan, de koningsspelen, diverse schoolsportdagen enz. De sport- of cultuurcoaches verslepen voor deze activiteiten een enorme hoeveelheid materialen, waaronder luchtkussens, tafeltennistafels en grote beachflags/banners. Die materialen passen af en toe echt niet in de privéauto’s.

Wie bereiken wij?
GA! Harderwijk is er voor alle inwoners van Harderwijk die willen sporten, bewegen en/of willen deelnemen aan culturele activiteiten.

Ons doel
De ambitie is om zowel actieve als kwetsbare inwoners te stimuleren tot een gezonde en actieve leefstijl door in beweging te komen en mee te doen.

Wensen
Het zou fijn zijn als de coaches af en toe gebruik kunnen maken van een (bestel)busje voor bovengenoemde activiteiten. Een mooie grote GA!-sticker erop is dan natuurlijk een pre!
Wat willen wij ervoor terugdoen?
Als tegenprestatie willen wij een gezonde en actieve bedrijfsactiviteit organiseren voor alle medewerkers van het bedrijf dat het busje levert.