Nieuwe voorzitter Beursvloer Harderwijk

Na 4 jaar heeft Teuno Blankesteijn zijn functie als voorzitter Beursvloer Harderwijk neergelegd. Manager Esther Rozeboom en het bestuur van de Harderwijkse Uitdaging zijn Teuno zeer dankbaar voor zijn waardevolle inzet.

Onder Teuno’s leiding werden twee succesvolle Beursvloeren georganiseerd en zijn vervolgstappen gemaakt voor het beter matchen van maatschappelijke partijen met het lokale bedrijfsleven. Dit is concreet geworden door het inbrengen van de Beursvloer tijdens bijeenkomsten van de Bedrijvenkring Harderwijk.

Mooie uitdaging

Erik Kerssies (directeur Bouw & Infra Park) neemt het stokje over van Teuno. Samen met het team heeft hij een mooie uitdaging voor de boeg met de realisatie van de Beursvloer Harderwijk.

Joost Fraanje, voorzitter Harderwijkse Uitdaging, is verheugd met de komst van Erik Kerssies. “De ontwikkeling van de Harderwijkse Uitdaging is in een versnelling gekomen en zit in een belangrijke fase. Dan is het fijn om ervaren en betrokken mensen in je organisatie te hebben. Erik brengt veel expertise en een groot netwerk met zich mee. Zowel regionaal als nationaal en binnen het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden.”