Lokaal maatschappelijke winst creëren tijdens Beursvloer Harderwijk

Lokaal maatschappelijke winst creëren tijdens Beursvloer Harderwijk

Kom op vrijdag 30 oktober 2020 vanaf 13.30 uur naar de Beursvloer Harderwijk om te netwerken! Leg waardevolle contacten voor uw initiatief, stichting, vereniging of organisatie en vergroot daarmee de kans op een interessante samenwerking.

De Beursvloer Harderwijk is hét matchevenement van Harderwijk waar bedrijven en maatschappelijke organisaties zich aan elkaar verbinden. Met de gemaakte matches creëren we samen maatschappelijke winst, door vraag en aanbod bij elkaar te brengen en te handelen in menskracht, materialen, kennis en kunde.

Trefpunt voor bedrijven en maatschappelijke organisaties

Meld u aan voor de Beursvloer Harderwijk als u:

  • met uw bedrijf lokaal een bijdrage wilt leveren en invulling wilt geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid
  • als maatschappelijke organisatie een hulpvraag heeft en ondersteuning zoekt

Gratis voorbereidende workshop 11 september

Tijdens de gratis workshop ‘Voorbereiding Beursvloer Harderwijk‘ op 11 september helpen wij maatschappelijke organisaties bovendien om maximaal te profiteren van de Beursvloer. Alles draait rond de vraag: ‘hoe kom ik in contact met het bedrijfsleven en hoe zet ik mijn vragen en ideeën om in een goede hulpvraag?’.

Informatie

Datum: vrijdag 30 oktober 2020
Tijd: 13.30 – 17.30 uur
Locatie: Bouw & Infra Park, Ceintuurbaan 2, Harderwijk

Wilt u als maatschappelijke organisatie of als bedrijf deelnemen aan de Beursvloer, of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Esther Rozeboom (Harderwijkse Uitdaging): esther@harderwijkseuitdaging.nl.


(Laatst geüpdatet: 11-06-2020, 16.10 uur)