Winny Christiaanse Team Beursvloer Harderwijk

Winny Christiaanse, eigenaar Christiaanse Communicatie, maakt sinds 2020 deel uit van het Team Beursvloer van de Harderwijkse Uitdaging.

Christiaanse Communicatie is Partner van de Harderwijkse Uitdaging.

Ik werk al vele jaren in diverse functies binnen marketing en communicatie. In die jaren heb ik een brede ervaring opgedaan in bijna alle facetten van dit vakgebied, zowel operationeel als strategisch. Ik focus op het in lijn brengen en houden van inhoud, vorm en inzet van marketingcommunicatie met advies, ondersteuning, projectmanagement, tekst en content. Daarnaast werk ik als duurzaamheidsconsultant.

"Ik beschouw mijzelf als een professionele duizendpoot met een flexibele instelling en een betrokken hart. Ik werk inmiddels al meer dan 25 jaar als zelfstandig consultant en projectmanager. Mijn passies zijn communicatie en duurzaamheid. Mijn ambitie is om vooral waardevol en leuk werk te blijven doen waarbij ik mijn passies en talenten goed kan inzetten. Daarbij hoort een klantenpakket waar duurzaamheid in verschillende vormen centraal staat: duurzaam vastgoed, veilig werken, energietransitie en duurzaam ondernemen."

Mijn kantoor is gevestigd in het California-gebouw in Harderwijk. Een creatieve broedplaats waar professionals uit diverse branches net even in een andere sfeer in één gebouw samen ondernemen.

Vanaf het begin van de Harderwijkse Uitdaging ben ik betrokken bij communicatie en PR van de stichting. Het lokaal stimuleren van maatschappelijke betrokkenheid bij bedrijven vind ik belangrijk. Het concept van de Beursvloer spreekt me erg aan. Het maakt MVO concreet en helpt bedrijven vorm te geven aan hun MVO-beleid. Als lid van het beursteam gebruik ik mijn kennis, contacten en ervaring om de impact zo groot mogelijk te maken.