Skip to content

Stedelijke Harmonie Harderwijk in een notendop

Met 140 jaar muziekervaring is de Stedelijke Harmonie (opgericht in 1876) niet meer de jongste. Toch staat de Stedelijke Harmonie volop in het moderne Harderwijkse muziekleven.

Muziekprojecten, verrassende combinaties van orkesten en ensembles, en optredens op bijzondere plekken in stad en regio.

Bij de Stedelijke Harmonie kan iedereen op haar of zijn niveau meedoen. De vereniging bestaat uit een opleidingsorkest (35 leden, grootste deel jeugd) en het concertorkest (35 leden grootste deel volwassen).

Maar ook de majorettes kennen een modernere sport, Twirl, waarbij de vereniging sporters in verschillende teams van de twirlsters kent.

Naast de 140 jaar dat de vereniging bestaat, organiseert de vereniging al meer dan 25 jaar de Volkskerstzang in het Dolfinarium. Elk jaar doet de vereniging mee. Ook zijn er vele concerten in Harderwijk met verschillende thema’s. Het opleidingsorkest bestaat uit leerlingen die vaak in het Harmoniegebouw muziekles krijgen. Ook het verzorgen van goede faciliteiten, bladmuziek en muziekinstrumenten is een kostbare zaak. De vereniging is aangesloten bij verschillende muziek en sportorganisaties o.a. KNMO, NBTA, NVMV en CBSD.

Meer informatie is te vinden op onze website.

Pitches

beter transport muziekinstrumenten Stedelijke Harmonie

Beter transport voor mooiere muziek!

Wij hebben bij het transport van o.a. onze muziekinstrumenten steeds meer moeite alles zonder schade mee te nemen. We zijn op zoek naar oplossingen als iemand die onze aanhanger kan onderhouden of opknappen, incidenteel lenen van een transportbus voor grote concerten en betere flightcases, koffers of kisten.

Contactgegevens

Harmoniegebouw
Deventerweg 42
3843 GD Harderwijk
Tel: 0341-426490
info@stedelijke-harmonie.nl

Scroll To Top