Skip to content

Stichting Materra in een notendop

Stichting Materra is een organisatie gericht op leer-werktrajecten en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking en/of psychische problematiek op verschillende locaties in de regio Veluwe.

Materra staat voor warme betrokkenheid, structuur en interessant werk in het groen, in de timmerwerkplaats, op de productieafdeling en in de verzorging van kleine dieren. Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke leerdoelen.

We bieden mensen met afstand tot de arbeidsmarkt dagbesteding en werk aan om (meer) geluk te kunnen beleven, zich persoonlijk te ontwikkelen en te groeien. Verbondenheid met de natuur (Mater terra = moeder aarde), persoonlijke betrokkenheid en aandacht voor elkaar staat daarbij centraal.

We bieden rond de 60 cliënten begeleiding aan door de hele week heen. Dagelijks zien wij rond de 20 cliënten die we proberen te ondersteunen waar nodig.

Wat wij enorm belangrijk vinden is dat iedereen bij ons mag zijn wie hij of zij is! Iedereen moet zich thuis voelen en kunnen doen wat hij/zij op dat moment aan kan. Hier streven we iedere dag weer naar!

Pitches

MudMasters Stichting Materra

Om anderen te kunnen bewegen

Ren jij met onze cliënten de MudMasters FamilyRun 2019? Ons doel is om tot volgend jaar september verschillende initiatieven te ontplooien op het gebied van een gezonde levensstijl. We willen graag dit jaar meer aandacht besteden aan gezonde voeding en meer beweging en daarvoor hebben we jullie nodig!

Contactgegevens

Email
info@materra.nl

’t Speulder
Wilhelminalaan 18 in Ermelo
0341-558770

Tante Leut
Herderweg 12 Ermelo
06-12462614

De Waterweg
Waterweg 95a in Putten
06-12462759

 

Belangrijke links

Website Stichting Materra

Scroll To Top