Skip to content

Stichting ZNWV in een notendop

De Zorggroep Noordwest-Veluwe biedt kwaliteitszorg aan ouderen, in de omgeving Putten, Ermelo, Harderwijk en Nunspeet. Dit kan variëren van lichte tot zware en complexe zorg. Ons brede pakket diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn bieden wij zowel binnen als buiten onze zorgcentra, dus ook aan huis.

Onze kernwaarden zijn respect, verantwoordelijkheid en geborgenheid.

Zorggroep Noordwest-Veluwe bestaat uit 15 vestigingen. Bij de Zorggroep werken inmiddels meer dan 1700 medewerkers die direct of indirect helpen bij het bieden van de juiste zorg aan ouderen. Buiten deze medewerkers zijn er ook ruim 100 vrijwilligers actief die hieraan meewerken.

Waardevolle zorg op maat bieden, dat is onze passie. Bij de Zorggroep gaat het om mensen. Wij staan voor warme, betrokken zorg, zinvolle dagbesteding en goede huisvesting. Vanuit onze christelijke levensvisie voelen wij ons verantwoordelijk voor elkaar. Onze medewerkers handelen vanuit de kernwaarden respect, verantwoordelijkheid en geborgenheid.

Bij de Zorggroep heeft de cliënt de regie over zijn of haar leven, ook voor dat deel waarvoor zorg nodig is. Dat is het uitgangspunt van onze zorgvisie. Onze zorgvisie is de basis voor en rondom de zorg voor mensen en voor alles wat met kwaliteit van zorg te maken heeft.

Het welzijn van de bewoners is voor ons van groot belang, er worden activiteiten/verenigingen georganiseerd, die o.a. op aanvraag van de bewoners en de buurt plaatsvinden, er zijn ontmoetingsochtenden, sport-/spelactiviteiten, koffiebijeenkomsten enz. Meer over ons kunt u lezen op onze website en in ons jaarverslag.

Pitches

Weideheem

Genieten van mooie beelden en goed geluid

Zingen, luisteren naar muziek, kijken naar beelden, al deze dingen doen wij erg graag met onze bewoners van Weideheem en de mensen uit de wijk. Jammer genoeg kunnen zij hier op dit moment niet optimaal van genieten, want onze geluidsinstallatie is oud en valt regelmatig uit.

Contactgegevens

Ineke Ros
dagbestedingscoach
+31(0)620485138
ineke.ros@znwv.nl

Greet Koelewijn
coördinator informele zorg
+31(0)622093394
greet.koelewijn@znwv.nl

Scroll To Top