Leger des Heils - Korps Harderwijk in een notendop

Korps Harderwijk is een kerkelijke gemeente van het Leger des Heils. Wij zijn een kleine maar warme gemeenschap, waar iedereen welkom is. Naast typisch kerkelijke activiteiten houden wij ons ook bezig met activiteiten, die wij 'maatschappelijke dienstverlening' noemen. Onze dienstverlening is voor iedereen beschikbaar, zonder enige vorm van discriminatie.

Onze maatschappelijke dienstverlening bestaat uit de tweedehands kledingwinkel en het open huis. Tijdens het open huis is er de mogelijkheid voor een gesprek, maar ook hulpvragen kunnen dan aan de orde komen. In de kledingwinkel komen verschillende bevolkingsgroepen, waaronder cliënten van de  voedselbank en bewoners van het AZC. Ook Vluchtelingenwerk en andere instellingen doen regelmatig een beroep op ons. Het gaat dan om het gratis verstrekken van kleding.

Per week bezoeken veel mensen ons gebouw. Een groot potentieel waar we nog meer voor zouden kunnen betekenen.

Artikelen

Help mensen met een laag inkomen aan appels via de Harderwijkse Uitdaging

Help mensen met een laag inkomen aan appels via de Harderwijkse Uitdaging

De Harderwijkse Uitdaging daagt haar netwerk uit van bedrijfsleven, organisaties, stichtingen, verenigingen en gemeente, om de komende maanden in samenwerking met regionale fruittelers de laatste appels van het seizoen in te zamelen.

Op zoek naar multimediamiddelen Leger des Heils pitch Harderwijkse Uitdaging

Op zoek naar moderne multimediamiddelen voor onze activiteiten

Wij willen graag onze bestaande kerkelijke en maatschappelijke activiteiten meer bij deze tijd laten aansluiten. Deze activiteiten willen we ondersteunen met moderne multimediamiddelen, die we daarna ook kunnen gaan inzetten bij jongeren.

Contactgegevens

Contactpersonen
Majoor Henk Timmer
Kapitein Hanneke Timmer-Van Staalduinen
0341-421519

Adres
Kennedylaan 56
3844 BL Harderwijk
0341-426557
korps.harderwijk@legerdesheils.nl