Stichting Thuishuis Harderwijk

Stichting Thuishuis Harderwijk is een zelfstandige vrijwilligersorganisatie, die al enige jaren het Thuishuis-project in Harderwijk uitvoert. Op de Anne Franklaan staat het fysieke Thuishuis, waar 7 alleenstaande ouderen 'samenwonen' in 1 groot huis. Zij delen een grote woonkamer, keuken, hobbyruimte, logeerkamer en tuin. Om zich terug te trekken kunnen zij naar hun eigen, kleine appartement.

Vrijwilligers brengen in Harderwijk Thuisbezoeken bij alleenstaande ouderen, die wat hulp kunnen gebruiken bij het verruimen van hun sociale kring. Hierdoor komen de ouderen weer onder de mensen, om op een leuke manier oud te worden. Ook organiseren de vrijwilligers Thuishuiselijke bijeenkomsten voor alleenstaande ouderen in bijvoorbeeld Wijkontmoetingscentrum Stad en Holy Moly Cantina. Dit alles wordt gecoördineerd door slechts één betaalde kracht, de coördinator (10-12 uur per week).

Artikelen

Natascha Kruger Stichting Thuishuis laptop

Harderwijkse Uitdaging schakelt hulp 2ICT in voor laptop Thuishuis

Dankzij een mooie match van de Harderwijkse Uitdaging kan coördinator Natascha Kruger van Stichting Thuishuis Harderwijk weer digitaal uit de voeten.

Stichting Thuishuis Harderwijk vervanging laptop pitch Harderwijkse Uitdaging

Stichting Thuishuis Harderwijk zoekt vervanging oude laptop

Stichting Thuishuis Harderwijk wil graag een vervanging voor de oude laptop van coördinator Natascha Kruger. Zij werkt nu met een 9 jaar oude laptop, die al tweedehands was toen ze hem kreeg. 

Contactgegevens

Stichting Thuishuis Harderwijk

Adres
Mevr. Will Korthout
Zeggemeen 22
3844RL Harderwijk

Telefoon
06-44486054

E-mail
coordinator@thuishuisharderwijk.nl

KvK-nummer
52732959

Rabobank
NL85 RABO 0140 7385 41

ANBI
RSIN 850573129

Belangrijke links

Website