Joost Fraanje voorzitter Harderwijkse Uitdaging

Joost Fraanje, directeur Broekhuis Volvo en Ford Harderwijk, is betrokken bij de Harderwijkse Uitdaging sinds de start in 2015. Begin 2019 nam hij de functie van bestuursvoorzitter op zich. Hij is een bevlogen en maatschappelijk betrokken ondernemer.

Broekhuis Volvo en Ford Harderwijk is Partner van de Harderwijkse Uitdaging.

"Wij werken graag met maatschappelijke partners, waarbij we ons pand ter beschikking stellen om samen tot mooie producten te komen. Dit doen we al 40 jaar. Wij werken bijvoorbeeld al 15 jaar met mensen van Proeverij de Ontmoeting uit Ermelo. Zij maken met plezier op de eigen locatie chocola voor ons. Klanten die bij ons een auto kopen, krijgen als cadeautje deze bijzondere chocola plus het bijbehorende verhaal. Dat maakt mensen vrolijk. Het is een soort kruisbestuiving, een win-winsituatie voor iedereen.”

"Wij kunnen er ‘echt rijk’ van worden als we zien dat we voor elkaar van toegevoegde waarde zijn, elkaar versterken."

"We zoeken maatschappelijk betrokken bedrijven die naast hun commerciële activiteiten een lokale bijdrage willen leveren. Ondernemers vergeten nog wel eens hoeveel kennis ze in huis hebben, die voor anderen van grote waarde is. We roepen bedrijven op zich aan te melden als partner van de Harderwijkse Uitdaging. Op deze wijze kunnen ze hun sociale betrokkenheid etaleren. Samen boksen we het voor elkaar."