Careander

Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Wij werken vanuit de christelijke visie dat ieder mens uniek en waardevol is. Vanuit een veilige en stimulerende omgeving helpen wij mensen het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor kunnen zij het leven leiden dat past bij hun talenten en ambities. Careander is actief in diverse plaatsen in Gelderland.

Wij ondersteunen onze cliënten én medewerkers bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten en dromen. Vanuit een veilige, stimulerende omgeving bieden wij perspectief om te groeien. Wij helpen dromen en talenten bij elkaar te brengen. Zodat onze cliënten het leven kunnen leiden dat bij hen past en onze medewerkers uitgedaagd worden in hun werk.

Artikelen

Hoveniersbedrijf gezocht voor hulp bij leegruimen erfafscheiding Harderwijkse Uitdaging

MK Hierden helpt Schuttingproject

MK Hierden helpt het Schuttingproject in Harderwijk bij het krijgen van een nieuwe schutting. De schutting is voor een groep bewoners, van wie sommige ambulante ondersteuning ontvangen vanuit Careander.

Social Impact Experience Harderwijkse Uitdaging

Geslaagde Social Impact Experience zet speciaal talent in het zonnetje

Op dinsdag 15 oktober vond bij Careander de Social Impact Experience plaats. Het was een eerste kennismaking tussen het bedrijfsleven en de zogeheten speciale talenten. Tijdens een gezellige lunch praatten zij samen over wat werk voor hen betekent.

Contactgegevens

Careander

Bezoekadres
Westeinde 27A
3844 DD Harderwijk

Postadres
Postbus 60
3840 AB Harderwijk

Telefoon
0341-467820

E-mail
info@careander.nl

Financiële gegevens
Rabobank: NL59 RABO 0397 7020 00
KvK: 41035212 Harderwijk

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 08.00-16.30 uur
Vrijdag: 08.00-16.00 uur

Belangrijke links

Website

LinkedIn