GA! Harderwijk in een notendop

Gezond Actief Harderwijk is een unieke samenwerking van alle werkgevers van Harderwijkse sport- en cultuurprofessionals. Deze professionals, die wij ‘coaches’ noemen, organiseren verschillende gezonde en actieve programma’s in Harderwijk en Hierden. Zij doen dat onder de paraplu van GA! Harderwijk.

Wij willen van Harderwijk de actiefste van Nederland maken! We inspireren alle Harderwijkers, sterk én kwetsbaar, op het gebied van sport, cultuur en beweging. Het resultaat? Harderwijkers met een gezonde leefstijl die lekker in hun vel zitten en allemaal meedoen.

Artikelen

Pitch Stichting GA Harderwijk stichting

GA! Harderwijk zoekt procesbegeleider voor meer slagkracht

Het initiatief GA! Harderwijk zoekt een procesbegeleider die kan helpen om meer slagkracht te genereren op de uitvoering.

Christiaanse JOGG

Christiaanse Communicatie geeft communicatieadvies aan JOGG Harderwijk

Winny Christiaanse werd gevraagd een strategisch communicatieadvies uit te brengen aan JOGG Harderwijk, dat al enkele jaren actief is in de gemeente.

GA Harderwijk bus pitch Harderwijkse Uitdaging

GA! Harderwijk zoekt bus voor diverse activiteiten

Het platform GA! Harderwijk zou erg geholpen zijn met een bus voor diverse activiteiten gedurende het jaar. Deze bus kan worden gebruikt om (grote) materialen mee te nemen.

Contactgegevens

Kasper Doesborgh
Oranjelaan 3
kasper@gaharderwijk.nl
06-48334300

Belangrijke links

Website

Instagram

Facebook icon