Stichting Present in een notendop

Stichting Present Harderwijk biedt lokale bedrijven een mogelijkheid om lokaal maatschappelijk betrokken te zijn. Medewerkers voeren in een dag(deel) een praktisch project uit. Bedrijven laten daarmee hun lokale betrokkenheid zien. De bewoner waarvoor het project wordt uitgevoerd krijgt een positieve ervaring, die vaak erg belangrijk en bepalend blijkt te zijn.

Op deze manier wil Stichting Present in Harderwijk klaarstaan voor elkaar, en elkaar helpen in het dagelijks leven. Om samen stad te zijn.

Artikelen

Willemieke Aikema Harderwijkse Uitdaging

‘Andere mensen helpen zit in mijn bloed en geeft mij een boost’

Een interview met Willemieke Aikema, algemeen coördinator bij Stichting Present, over bruggen slaan en iets voor een ander doen.

Index klust voor Ontmoeting

Index klust in woningen stichting Ontmoeting

Index Software was in juni 2019 eventjes een klusbedrijf voor stichting Ontmoeting. Met 6 man ging het bedrijf aan de slag in woningen voor economische daklozen bij de Thuishaven in Harderwijk. Schoonmaken, lampen en rolgordijnen ophangen, verhuizen; er was genoeg te doen.

St Present teambuilding

In een dag verlichten wat al maandenlang donker is

Steeds meer werknemers en ondernemers hechten waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je wilt als bedrijf meer dan enkel winst maken, je wilt ook iets teruggeven aan de maatschappij. Maar hoe doe je dat en hoe betrek je je werknemers hierin?

Contactgegevens

Stichting Present
Postbus 123
3840 AC Harderwijk

06-16252331
info@presentharderwijk.nl

NL12 RABO 0158607546

 

Belangrijke links

Website

Youtube