Het systeem | Online magazine

Armoede en Schulden online magazine Nieuwe Standaard

Het eerste online magazine over armoede en schulden in Harderwijk is een feit. Op 30 maart 2018 publiceerde De Nieuwe Standaard Harderwijk het magazine met de titel ‘Het systeem’.

Het magazine wil heel open laten zien hoe iedereen zijn steentje kan bijdragen in Harderwijk. Zo staan in de eerste editie enkele verhalen en een fotorapportage over zwerfjongeren. Ook kunt u een meeslepende video bekijken over de ervaringen van een jonge vrouw die in de schuldsanering terechtkwam.

Armoede en schulden kunnen ons allemaal overkomen. Bijvoorbeeld door echtscheiding, een verkeerde investering, een ondoordachte beslissing of ziekte. Maar het is niets om je voor te schamen. Je leest er alles over in het online magazine ‘Het systeem’.