Op 21 juni 2018 vond de geslaagde eerste netwerkdag ‘Van Schulden Naar Kansen – grip op financiële stress’ plaats in de Catharinakapel in Harderwijk. De bijeenkomst kwam tot stand door een samenwerking tussen de gemeenten Harderwijk, Ermelo en Zeewolde en de Moedige Dialoog.

Recente onderzoeken laten zien dat de stress die schulden en financiële zorgen met zich meebrengen, veel invloed heeft op het brein van mensen en op hun functioneren. Dat vraagt mogelijk om een wat andere benadering door hulp- en dienstverleners.

Tijdens de bijeenkomst ging Moedige Dialoog interactief met de aanwezigen op zoek naar hoe deze nieuwe inzichten toegepast kunnen worden in de schulddienstverlening en hulpverlening in Harderwijk, Ermelo en Zeewolde. Uiteraard was er ook ruime gelegenheid om te netwerken, want elkaar kennen maakt de samenwerking een stuk eenvoudiger!

Sluit u aan bij de Moedige Dialoog
Wilt u het verschil maken? Doe mee aan het netwerk Moedige Dialoog Harderwijk, bijvoorbeeld als actief lid van een van de denktanks (cirkels):

  • Gezin en bestaanszekerheid
  • Categorie 16-27 jaar
  • Werkgevers
  • Business Cases

Ziet u zichzelf als onderdeel van een creatief team van vrijwilligers uit profit- en non-profitbedrijven en organisaties? Meld u dan aan bij Esther Rozeboom, door eenvoudig een e-mail te sturen naar esther@harderwijkseuitdaging.nl, o.v.v. ‘aanmelding Moedige Dialoog’ en uw voor- en achternaam. Esther neemt z.s.m contact met u op.