Succesvol zakendoen met het bedrijfsleven: leren pitchen

De workshop ‘Succesvol zakendoen met het bedrijfsleven’ was een succes. Met als insteek ‘begrijpen = raken’ werkten de deelnemers gezamenlijk en onder begeleiding van het bedrijfsleven aan een succesvolle pitch. Daarbij ontvingen zij deze nieuwe aanpak van de Beursvloer met veel enthousiasme.

Diverse maatschappelijke organisaties gingen na een korte introductie met tips en aanwijzingen aan de slag met het concreet maken van hun hulpvraag. Een hulpvraag die duidelijk en goed te begrijpen is, zal de ondernemer weten te raken en uitnodigen tot het leveren van een bijdrage aan het desbetreffende project. De deelnemers zijn uitgenodigd om met de opgedane kennis hun hulpvraag te verbeelden door middel van een korte video.

Ondernemers en directeuren bedrijfsleven gaan straks op pad met de projecten en aanvragen van de diverse maatschappelijke partijen. Het idee hierachter is dat ondernemers elkaar uitnodigen om een uitdaging vanuit het maatschappelijk veld aan te gaan.

Met speciale dank aan: Perspectief en Rabobank Harderwijk.