Op de bank met Bert Vermaas

Op de bank met Harderwijkse Uitdaging Stille armoede

Evert Blijsie


Armoede en problematische schulden zijn een groeiend probleem in Nederland, ook in Harderwijk. Je kunt er vanuit verschillende invalshoeken naar kijken en dat is precies wat we doen in de rubriek ‘Op de bank met…’.

De ene keer interviewen we een vrijwilliger bij de Voedselbank en de andere keer gaan we in gesprek met een deurwaarder of een bewindvoerder. Iedereen die op wat voor manier dan ook te maken heeft met armoede en schulden kan op onze bank terecht komen. Met als doel het onderwerp bespreekbaar maken en dat diegenen die in de knel zitten hulp zoeken en de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben.

In deze tweede aflevering praten we met Bert Vermaas. Hij vertelt hoe hij zelf in de schulden is beland en voornamelijk wat het emotioneel met je doet.

Met dank aan De Mess voor de locatie.