Op de bank met Stimenz

Op de bank met Harderwijkse Uitdaging Stille armoede

Evert Blijsie


In de serie ‘Op de bank met…’ kijken we vanuit verschillende invalshoeken naar financiële zelfredzaamheid, armoede en schulden. We willen wat verborgen is bespreekbaar maken. Dat doen we in tweegesprek met ervaringsdeskundigen, vrijwilligers, mensen werkzaam in de schuldhulpverlening en werkgevers.

Voor deze editie interviewden we maatschappelijk werker Mustafa Dogan bij Stimenz. Dogan vertelt wat Stimenz kan betekenen op het gebied van schuldhulpverlening.

Stimenz biedt maatschappelijk werk en sociaal-juridische dienstverlening op de Noordwest-Veluwe. De medewerkers en vrijwilligers van Stimenz brengen onder andere sociale verbindingen tot stand in wijken, buurten en dorpen, pakken individuele vraagstukken op via maatschappelijk werk, zetten waar mogelijk collectieve oplossingen in, en vertalen signalen naar nieuwe initiatieven.

Contactgegevens

Stimenz
E-mail: info.harderwijk@stimenz.nl
Tel: 088-784 64 64
Adres: Houtkamp 33, 3841 XC Harderwijk

Inloopspreekuren: dinsdag 9.00 – 10.00 uur, donderdag 13.00 – 14.00 uur.
Juridisch spreekuur: eenmaal per twee weken, op dinsdag in de oneven weken, 9.30 – 10.30 uur.

Facebook
Twitter
LinkedIn