Stichting De Maretak in een notendop

De Maretak is er voor iedereen die kanker heeft of heeft gehad en hun naasten. Kanker heb je niet alleen; kanker raakt alle aspecten van je leven en daarmee ook de mensen in jouw omgeving. Het is dan belangrijk dat je ergens naartoe kunt waar je mensen ontmoet die je begrijpen. Een plek waar je, los van alle medische ballast, tot rust kunt komen of juist iets actiefs kunt doen. Zo’n plek wil Stichting De Maretak bieden. Een plek ook waar je jezelf kunt zijn en niemand iets hoeft uit te leggen.

Artikelen

De Maretak spreekuur kanker en werk Harderwijkse Uitdaging

De Maretak: ‘blijf betrokken bij je werk als je kanker hebt!’

Stichting De Maretak is een pilotproject gestart met een spreekuur over kanker en werk, om mensen met kanker te helpen goed om te gaan met werk en voorkomende problemen op te lossen of te vermijden.

Pilot spreekuur Stichting De Maretak Harderwijkse Uitdaging

Help De Maretak het gratis spreekuur over kanker en werk onder de aandacht te brengen

Stichting De Maretak start een pilot met een spreekuur over kanker en werk, speciaal erop gericht om mensen die de diagnose kanker hebben gekregen te informeren hoe je het beste in contact blijft met je werk en werkgever. 

Irmgard van der Vegt Harderwijkse Uitdaging

Catch-On en Blijsie Audiovisueel verzorgen communicatie bijeenkomst stichting De Maretak

PR & contentbureau Catch-On en filmmaker Blijsie Audiovisueel hielpen stichting De Maretak bij het onder de aandacht brengen van hun bijeenkomst over kanker en werk.

Interactieve bijeenkomst over problemen rond kanker en werk Harderwijkse Uitdaging

Interactieve bijeenkomst over problemen rond kanker en werk

Op dinsdag 17 mei 2022 organiseert stichting De Maretak een gratis interactieve bijeenkomst rond het thema Kanker en Werk in wijkontmoetingscentrum Stad. Veel patiënten met kanker ondervinden problemen rond het behoud van of terugkeer naar werk, of bij het vinden van een nieuwe baan.

Eigen ruimte Stichting De Maretak Harderwijkse Uitdaging

Eigen ruimte gezocht voor activiteiten, workshops en lezingen

We zijn op zoek naar een eigen ruimte voor ontmoetingen, activiteiten, workshops en lezingen. Hier kunnen mensen die kanker hebben (gehad), en hun naasten, elkaar ontmoeten met steun van onze vrijwilligers.

Contactgegevens

Bezoekadres
Houtkamp 33
3841 XC Harderwijk

Postadres
Houtkamp 33
3841 XC Harderwijk

Telefoon
0641829887

Bereikbaar
Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur

E-mail
info@demaretakveluwe.nl