Stichting Feel Good Games | Veluwegames

De Veluwegames is een sportdag georganiseerd voor en door mensen die het moeilijk hebben in de samenleving. De projectgroep bestaat uit vrijwilligers, van wie sommige zelf uit een moeilijke situatie komen. Veluwegames is bedacht door Steef van Montfoort, die de nodige moeilijkheden in het leven heeft gekend.

We organiseren het in 2021 voor de 10e keer. Jaarlijks komen er meer dan 100 mensen naar de Veluwegames, waarbij ze allerlei sporten uit kunnen proberen, van kickboksen tot jeu de boules en van boogschieten tot yoga. Iedereen is welkom en mag volledig zichzelf zijn. Als je alleen maar wilt kijken, dan is dat ook goed.

Het idee is dat we mensen een 'feel good'-moment geven. Ze voelen zich geaccepteerd, mogen zich vrij bewegen en worden uitgedaagd om in beweging te komen. Daarmee planten we een zaadje tot verdere deelname aan de samenleving.

Locatie van de Veluwegames is Parkweg 6, Harderwijk. Centraal fungeert Voetbalvereniging Zwart-Wit’63 als ontvangstlocatie.

Artikelen

Veluwegames geeft mensen het gevoel gehoord te worden Harderwijkse Uitdaging

Veluwegames geeft mensen het gevoel gehoord te worden

Op vrijdag 16 september deden 110 deelnemers mee aan de 11e editie van de Veluwegames, die gehouden werd aan de Parkweg 6 in Harderwijk. De Veluwegames worden jaarlijks georganiseerd voor en door mensen die het moeilijk hebben in de samenleving.

Veluwegames Liesbeth Redeker Covebo Harderwijkse Uitdaging

‘Het kan iedereen overkomen, niet iedereen is zich daarvan bewust’

Uitzendbureau Covebo Harderwijk sponsorde een lunch voor 150 deelnemers aan de Veluwegames. Een interview met vestigingsmanager Liesbeth Redeker.

Veluwegames interview Martin Juffer Harderwijkse Uitdaging

Martin Juffer 10 jaar betrokken bij Veluwegames

Martin Juffer, teamleider bij Woonzorgnet locatie Het Kodal in Nunspeet, is al 10 jaar betrokken bij de Veluwegames. Marry van Koot interviewde hem.

Uitzendbureau Covebo Harderwijk creëert dubbele winst voor Veluwegames Harderwijkse Uitdaging

Uitzendbureau Covebo Harderwijk creëert dubbele winst voor Veluwegames

Uitzendbureau Covebo Harderwijk heeft gehoor gegeven aan de oproep om een lunch te verzorgen voor de 150 deelnemers aan de Veluwegames op vrijdag 17 september.

10 jaar Veluwe Games Harderwijkse Uitdaging

10 jaar Veluwegames wil extra mooi feestje zijn

De Veluwegames is de sportdag voor mensen die normaal gesproken buitenspel staan. Zij krijgen een onvergetelijke dag.

Contactgegevens

Stichting Feel Good Games

Contactpersoon
Kees Grovenstein

Bezoekadres
Bosschalaan 10
3843 CW Harderwijk

Telefoon
06-11387056

E-mail
kees@veld42.nl

Rabobank
NL 09 RABO 0316 3727 65

ANBI
RSIN 856704489

Belangrijke links

Website